Vind billetter til store oplevelser

Fodboldbrag du ikke vil gå glip af

De største sejre. De vildeste mål. Og så selvfølgelig din bedste ven, lige ved siden af. Vind billetter til danske og internationale fodboldkampe i Telia Parken.

Uforglemmelige koncerter

Oplev de fedeste kunstnere og bands live til årets største koncerter. Det bliver fest, farver og ballade - og så kan du jo invitere den, du allerhelst vil skråle med, med på dine Telia Tickets. Det er ægte win‑win.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har ikke længere lyst til være med i Telia Tickets - hvordan melder jeg mig ud?

I bunden af vores mails er der et link, som du kan klikke på for at afmelde dig. Vi sender ikke flere mails efter. Skulle du fortryde, kan du når som helst tilmelde dig igen.

Jeg har vundet billetter, men kan ikke deltage alligevel - hvad gør jeg?

Billetterne er ikke personlige, så du kan frit give dem til en du kender. Det vigtigste for os er bare at nogen får glæde af billetterne.

Kan jeg bytte billetterne til en anden kamp eller koncert?

Nej det er ikke muligt.

Kan jeg bytte billetterne, så jeg sidder på en anden plads?

Nej det er ikke muligt.

Kan jeg købe ekstra billetter til mine andre venner?

Det er desværre ikke muligt. Dels kan vi ikke sælge billetter og dels er alle Telia Tickets samlet på én plads - så der er ingen ledige pladser i nærheden.

Hvordan får jeg mine billetter?

Vinderne trækkes automatisk og billetterne sendes i en PDF til den mailadresse, du har deltaget med.

Kan I tilmelde mig alle konkurrencer automatisk?

Det har vi overvejet, men det er langt fra alle der kan - eller har lyst til - at komme med til alle kampe og koncerter. Når alle tilmelder sig hver gang, sikrer vi bedre vinderchancer for dem, der virkelig gerne vil vinde billetterne.

Konkurrencebetingelser

Deltagelse

Under hver konkurrence fremgår sluttidspunktet for deltagelse samt dato og tidspunkt, hvor vindere trækkes. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du skal være fyldt 18 år for at deltage og være bosat i Danmark. Telia ansatte og deres familier kan ikke deltage.

Vindere og præmier

Vi udlodder et antal billetter til den nævnte oplevelse i hver konkurrence, og du kan se på den enkelte konkurrence hvor mange. Vinderne trækkes via lodtrækning, når konkurrencen er slut - og billetterne sendes som PDF til den mailadresse, du har tilmeldt dig med. Billetterne kan ikke byttes til kontanter eller andre billetter og præmier. Telia påtager sig intet ansvar for præmien - fx ved aflyste kampe og koncerter.

Udbyder af konkurrencen er

Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S
Tlf.: 82 33 70 00

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Oplysningerne vil alene blive brugt i forbindelse med afvikling af præmier. De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil være tilgængelige for Telia, som udbyder af konkurrencen og Artefact, som håndterer konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Desuden

Telia er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Ved mistanke om snyd har Telia ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.